اطلاعات گردشگری عمان
گردشگری درعمان ، اگه قصد سفر و یا مهاجرت به کشور عمان و خرید تور عمان داشته باشید بد نیست چند دقیقه وقت بزارید و این مقاله رو مطالعه کنید، قطعا با اطلاعات کاملتری از یک کشور دیدن کنید و راجب به اطلاعات و جاذبه های گردشگری، مکانهای دیدنی و تاریخی، مراکز خرید سنتی و مدرن، موزه ها، باغ ها و پارک ها، هتلها، انواع غذاهای محلی، رستورانها و… اطلاعاتی کسب کنید سفر به یاد ماندنی تری رو تجربه خواهید کرد.با ما همراه باشید.
ادامه مطلب
- پایتخت : مسقط
- زبان رسمی : عربی
- حکومت : پادشاهی
- نام رسمی : کشور عمان
- جمعیت : 4.7 میلیون نفر
- مساحت عمان : 200 هزار کیلومتر
- واحد پول : ریال عمان (یک ریال عمانی معادل 2.6 دلار است)
تاریخ عمان
تاریخ غنی کشور عمان به 100 هزار سال پیش برمیگردد، در قرن 18 هم امپراطوری عمان از عمان امروزی تا ساحل شرقی افریقا پیشروی کرد. و در سال 1970 در عمان عصر جدیدی شروع به شکل گیری کرد درست از زمانی که سلطان قابوس نام کشور را از سلطان مسکات و عمان به سادگی به عمان تغییر داد. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که حضور صنعتی در اطراف عمان به زمانی در حدود 100 هزارسال پیش برمیگردد. عمان نیز محل یکی از اولین شهرهای جهان ساکن در الاتتیه است که 10 هزار سال پیش وجود داشته است. تا رسیدن اسلام در قرن هفتم، عمان تحت تأثیر آشوریان، بابلیان و ایرانیان قرار داشت که هرکدام به دنبال استفاده از موقعیت استراتژیک عمان برای تجارت با جهان گسترده تر بودند . در اواخر قرن هفدهم، امام عمان، سیف بن سلطان، روند گسترش به سمت سواحل شرقی آفریقا را آغاز کرد، و بعد از آن سلطان قابوس در 23 ژوئیه 1970 به تخت سلطنت رسید. از آن زمان عمان به عنوان یک ملت مرفه و مدرن ظاهر شد سلطان قابوس ، راه تقسیمات قبیله ای منطقه ای و قومی را بست و به بهبود کیفیت زندگی مردم رسیدگی کرد. سلطان قابوس در سال 1996، قانون اساسي اوليه عمان را تصويب كرد كه حقوق را در چارچوب قوانين قرآني و عرفي تضمين مي كند.
مردم و فرهنگ کشور عمان
مردم عمان از لحاظ قومی متنوع هستند، جمعیت شهروندان عمانی شامل بسیاری از گروه های مختلف قومی است. اکثریت مردم از اعراب تشکیل شده است، و بسیاری از این اعراب به زبانهای سواحیلی صحبت میکنند ، اکثریت جمعیت مردم کشور عمان بومیان عمانی هستند و جمعیت کمی مهاجر در این کشور زندگی میکنند. جامعه ی عمانی اهمیت بسیاری برای بزرگان خانواده قائل میشوند و سبک زدنگی انها مدرن است.
زبان مردم عمان
زبان بخش بزرگی از فرهنگ عمان است. زبان ملی عمان عربی است که عضو خانواده خانواده سامی است اما سامی طبان رسمی مردم این کشور و زیبانیست که با آن صحبت میکنند اما اگر به عنوان یک گردشگر قصد خریداری تور عمان و سفر به کشور عمان را دارید فراموش نکنید که انگلیسی به عنوان زبان دوم عمان به رسمیت شناخته شده است؛ گردشگران قطعا در برقراری ارتباط با مردم عمان هیچ مشکلی ندارند. درکشور عمان ، زبان انگلیسی بسیار فراگیر است و در روابط تجاری بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.
موقعیت و جغرافیای عمان
کشورعمان با موقعیت قرار گیری در سواحل جنوب شرقی شبه جزیره عربستان در تلاقی خلیج فارس و دریای عربی قرار گرفته است. بخش عمده ای از کشور در داخل منطقه شنی، بدون درخت و به طور عمده بدون روب الخالی، شناخته میشود و هنوز در اختیار عشایر است. در مقایسه با بخش های داخلی و خشک کشور عمان سواحل و کناره های دریای این کشور بسیار دوستانه خوش آب و هوا هستند . برای دارا بودن محصولات کشاورزی مرغوب و خوش طعم از جماه انگور بسیار مشهور است . پایتخت کشور عمان شهر مسق تلفیقی از معماری سنتی و مدرن در محدوده ی ساحلی بسیار زیبا و دیدنیست و به عنوان یک مرکز تجاری و بندر مهم عمل میکند.
پایتخت کشور عمان مسقط
شهر مسقط عمان بر خلاف دیگر پایتخت های این منطقه بسیار منظم است و خیابان ها بی نظیر تمیز هستند. شهر مسقط به طرز شگفت آوری زیبا، زیبا و زیباست. کلمه ی مسقط به معنی لنگرگاه است ساختار شهر به معنی واقعی کلمه این معنی را القا میکند چرا که بیشترین قسمت های شهر مسقط در اطراف دریا ساخته شده است. شاید دانستن این امر جالب باشد که در بندر قدیمی موتاراه شهر مسقط و در قسمت های سنتی شهر مردم به روش قدیمی خرید های روزانه ی خود را که همگی از راه دریا رسیده اند را تهیه میکنند . سواحل و آبهای شهر مسقط مکان جالبی برای گردشگران است و آنها ساعت ها زیادی از تور عمان خود را در این مناطق شهر مسقط صررف میکنند. برخی از جالب ترین دیدنی های شهر مسقط را مساجد اسلامی به خود اختصاص میدهند که دارای معماری خاص و زیبایی میباشند . یکی از زیباترین و ماندنی ترین این مساجد مسجد بزرگ واقع در بازار مسقط است که در واقع هدیه ایست که سلطان قابوس به مناسبت سومین دهه ی حکومت خود به مردم این شهر اهدا کرد.
جاذبه های گردشگری عمان
گردشگری درعمان ، نگاه ویژه عمان به صنعت گردشگری سبب شده است که عمان جزء کشورهای مقصد برای گردشگران خارجی علاقه مند جاذبه های گردشگری به حوزه خلیج فارس باشد. جاذبه های گردشگری عمان، به منبع درآمدی برای این کشور بدل شده است. این کشور اخیراً بسترها و زیرساخت های لازم برای صنعت توریسم و گردشگری را نیز گسترش داده است و به پیشرفت های بسیاری نیز دست یافته است. عمان از سال های دور، از جاذبه های گردشگری کم نظیر و فراوان برخوردار بوده است که تا چند دهه ناشناخته مانده بود.
ادامه مطلب
جاذبه های گردشگری عمان، بخاطر سال های انزوای این کشور، هنوز که هنوز است بکر و دست نخورده باقی مانده است. همین موضوع سبب شده است که این کشور جزء لیست مناطق بکر National Geographic قرار داشته باشد.
کشور عمان یکی از موفقترین کشورهای منطقه خاورمیانه و حوزه خلیج فارس در حوزه گردشگری نیز محسوب میشود. در سال ۲۰۱۲، مسقط به واسطه انتخاب بعنوان «پایتخت گردشگری عرب» میزبان ده ها جشنواره بود که این امر نقش چشمگیری در جذب گردشگران به این کشور داشت. همچنین در سال ۲۰۱۴ عمان توانست عنوان بزرگترین مقصد گردشگری خلیج فارس را از آن خود کند. در این رابطه، سال گذشته عمان با اتخاذ راهبردهای جدید در زمینه توسعه صنعت گردشگری توانست میزبان نزدیک ۲ میلیون گردشگر شود که رکوردی عالی در جذب گردشگر برای عمان محسوب می شود.ما در این مقاله قصد داریم تا جاذبه های گردشگری عمان را به شما معرفی کنیم. ادامه این مقاله جذاب و خواندنی را از دست ندهید.
۱- شهر مسقط
تقریبا تمامی جاذبه های گردشگری عمان در شهر مسقط، پایتخت این کشور، واقع شده است. این شهر برای هر سلیقه ای چیزی دارد. در این شهر می توانید از برج و قصر گرفته، تا بازار و موزه، همگی را مشاهده و بازدید کنید. شما اجازه ورود به کاخ سلطنتی قصر العلم را ندارید، زیرا هم اکنون نیز مقر سلطنت پادشاه عمان این کاخ بسیار زیباست ولی می توانید به بندرگاه بروید و نمای زیبایی از این کاخ را مشاهده کنید. دو برج آل جلیلی و آل میرانی برای محافظت از این کاخ ساخته شده بودند و اکنون تبدیل به موزه شده اند و دسترسی عموم مردم به آن ها آزاد است.
۲- مسجد سلطان قابوس
یکی از زیباترین و باشکوه ترین مساجد مدرن جهان است که در سال ۲۰۰۱ افتتاح شد. مهم ترین جذابیت این مسجد، فرش دستباف ایرانی است که وزن آن ۲۴ تن است و ۴ سال زمان صرف بافت آن شده است. این فرش حدود ۵۰۰۰ متر مربع مساحت دارد و در طراحی این اثر هنری بی نظیر، سنت های فرش تبریز، کاشان و اصفهان به کار گرفته شده است. لوستر بزرگ و باشکوهی نیز در نمازخانه این مسجد آویخته شده که بسیار زیبا و دیدنی است. لوستر سالن نیز با ۱۴ متر ارتفاع، یکی از بزرگ ترین نمونه های جهان به حساب می آید.
۳- غار مجلس الجن
یکی از عجیب ترین و زیباترین غارهای دنیا که در سال ۱۹۸۳ کشف شد و جزء عمیق ترین غارهای جهان نیز محسوب می شود. این غار که اکنون لقب دومین غار عمیق جهان را به خود اختصاص داده است، در فلات “سلما” واقع شده است. عمق این غار بین ۱۲۰ تا ۱۵۰ متر است؛ یعنی از یک ساختمان ۵۰ طبقه هم بیشتر! دسترسی به این غار عمیق از طریق یک دهانه باریک امکان پذیر است و افراد بایستی با یک طناب به داخل آن بروند. به گفته کارشناسان می توان هرم جیزه را که در مصر واقع است، کاملا درون این غار جای داد.
۴- جزیره دیمانیات
مردم عمان این جزیره را بهشت می نامند. شاید اگر یکبار به جزیره دیمانیات سفر کنید، دلیل این نامگذاری را می فهمید. در این جزیره زیبا هیچ کس زندگی نمیکند و تنها در آن پرندگان و جانوران دریایی با آب هایی زلال را می بینید. سواحل این جزیره محل تلاقی با بیابان هایی با شن های سفید، یک بهشت واقعی را میسازند. جزیره دیمانیات یکی از بهترین مناطق غواصی در عمان است و در یک روز خوب، وضوح منظره زیر آب ۱۵ تا ۲۰ متر خواهد بود و می توانید مرجان ها و ماهی ها را هنگام شنا مشاهده کنید.
۵- بازار مطرح (MUTRAH SOAQ)
این بازار که در نزدیکی کاخ سلطنتی العلم قرار دارد، یکی از قدیمیترین بازارهای جهان عرب است که در گذشته تنها یک بازار کوچک در نزدیکی بندر بود و منابع مورد نیاز مردم عمان را تأمین می کرد. اکثر این کالاها وارداتی بودند و نیازهای ساده مردم دهه ۱۹۶۰ را برآورده می نمودند. اما امروزه میتوان در این بازار مخلوطی از غذاهای عمانی، نقاشی ها، خنجر، آثار چرمی و حتی کالای خانگی، کفش و لباس تهیه کرد.
شما در رستوران های این بازار قدیمی می توانید “شوا” که غذای ملی عمان محسوب می شود را امتحان کنید. این غذا از گوشت بره و برنج معطر درست می شود. و بعد از آن، حلوای عمانی اصل را بخورید که در ایران به اسم “مسقطی” – منسوب به مسقط عمان- شناخته می شود.
برای خرید سوغاتی عمان نیز کار سختی در پیش ندارید. یکی از سوغاتی های مشهور عمان خنجر غلاف شده است که نماد این کشور نیز می باشد و در پرچم این کشور نیز طرح آن دیده می شود. نقره عمانی نیز یکی از سوغات های مشهور این کشور است که از آب نقره ساخته می شود. خبز یا همان نان عمانی نیز در خارج از عمان به راحتی یافت نمی شود پس مقدار قابل توجهی از آن را بخرید و به ایران بیاورید.
سوغاتی های کشور عمان
گردشگری درعمان ، صنایع دستی های زیبای عمان منعکس کننده فرهنگ و میراث عمان است. در کشور سلطان نشین عمان، همه چیز از سفال گرفته تا لباس و جواهرات را با طرح های متنوع میتوانید بیابید که اکثرشان ساخت دست هستند و موارد جالبی برای یادگاری از سفر خود میتوانید خرید کنید. در ادامه، هشت مورد از سوغاتیهای معروف کشور عمان را آورده ایم. در تور عمان برای خرید، حتما به بازار مطرح مسقط سر بزنید که زحمت گشت و گذارتان را کم میکند و میتوانید تمام وسایل مورد نظرتان را یکجا از این بازار تهیه کنید.
ادامه مطلب
صنایع دستی
در عمان معمولاً درختان نخل، در اطراف جاده یا هتلها بسیار به چشمتان میخورد و همهی مردم در خانههایشان، درخت خرما دارند بنابراین در عمان این چیزی طبیعی است که از درختان نخل استفاده های بی شماری شود از زمان های قدیم تاکنون، مردم محلی هم از خرما و هم از برگهای سبز یا خشک شده درخت نخل استفاده میکنند و با جمع آوری آنها، وسایل دستسازی مثل سبد درست میکنند که جزء سوغاتیهای پرطرفدار عمانی به شمار میرود. از این سبدها برای نگهداری خرما، غلات استفاده میشود.
سفال
در عمان، کاربرد سفال فقط به عنوان دکور و وسیله تزئینی ختم نمیشود؛ بلکه از آن برای نگهداری حبوبات، خرما، آب و حتی سوزاندن کُندُر نیز استفاده میشود. سفالهای سنتی معمولاً به رنگ بژ یا قهوهای کم رنگ ساخته میشوند، اما سفالهای رنگی را هم میتوانید در میان آنها بیابید. سفالها در سراسر عمان فروخته میشوند، اما شهر (Bahla)، با کیفیتترین مرکز آنها به شمار میرود.
جواهرات
استفاده از نقره از زمان های قدیم تاکنون در عمان بسیار مرسوم میباشد. عمانی ها از نقره برای ساخت وسایل و ظروف و جواهرات خانم ها استفاده میکنند مانند گوشواره،گردنبند،انگشتر و پا بند. استفاده از نقره مرغوب کیفیت بالای این محصولات را به ارمغان می آورد. جواهرات از سوغاتی های با ارزش و پر طرفدار عمان محسوب میشود.
خنجر
از منحصر به فردترین نمادهای فرهنگ کشور عمان خنجر، میباشد که حتی در پرچم عمان نیز، از آن استفاده شده است. مردهای عمان هنگام رویدادهای مهم مثل جلسات رسمی و جشنوارههای ملی یا حتی در عروسیها، خنجر را دور کمرشان میبندند که یکی از رسم های دیرینه عمان بوده است. خنجر از نقره ساخته میشود، اما گاهی از عاج فیل برای ساخت دستهی آن استفاده میکنند.
صندوقچه
چوب در عمان کاربردها و مصارف گوناگونی دارد زیرا چوب های عمان بسیار با کیفیت هستند و به راحتی میتوان آنها را به شکل های مختلفی درآورد. ساخت در و پنجره چوبی و صندوق های چوبی تزئین شده از جمله مواردی است که در عمان بیشترین کاربرد را دارند. صندوقچه های زیبا در عمان مَندو نامیده میشوند و آنها را در ابعاد مختلف میسازند و از آن ها برای نگهداری غذا، لباس و جواهرات استفاده میکنند.
لباس سنتی
طرح و اندازه و شکل مخصوص از ویژگی های لباسهای سنتی کشور عمان به شمار میرود. برای مثال، مردان عمانی، لباسهای رنگی یا سفید بلندی میپوشند که تمام بدنشان را میپوشاند و کلاه مخصوصی نیز دارند و در موقعیتهای رسمی، خنجر هم به کمرشان میبندند. خانمها، علاوه بر پوشیدن لباسهای بلند، مویشان را هم با روسری میپوشانند. لباسهای سنتی هر کشور، یکی از به یاد ماندنیترین یادگاریهایی است که میتوانید با خود به خانه ببرید.
لوازم نقره
بی شک نقرهی کشور عمان، با کیفیت فوقالعادهاش در میان کشورهای عربی بسیار پرطرفدار و معروف است. در عمان علاوه بر اینکه از نقره برای ساخت جواهرات و خنجر استفاده میشود، وسایل دست ساز مانند جعبهی کوچک جواهرات، جای عطر، قوری قهوه، کندر سوز و لوازم منحصر به فرد دیگری نیز از نقره ساخته میشود. از طراحیهای مدل اسلامی، کنده کاریهای عمانی یا خطاطی عربی معمولاً برای تزئینات این اجناس، الهام گرفته میشود.
کندر
کُندُر، شبیه سنگ است و رنگ آن بژ یا زرد است و وقتی سوزانده میشود، عطر به خصوصی را از خودش ساطع میکند. در واقع کندر، هدیهای با ارزش در عمان است که در گذشته آن را به پادشاهان و خانوادههای سلطنتی پیشکش میکردند. مردم محلی معتقد بودند که سوزاندن کندر، برای تصفیه کردن هوا مفید است و به بهبود بعضی از بیماریها نیز کمک میکند. عمان کندر را به کشورهای دیگر نیز صادر میکند که طرفدار آن هستند.
غذاهای کشور عمان
گردشگری درعمان ، غذاهای عربی به دلیل طعم خاص و منحصربهفردشان در سراسر دنیا معروف هستند. پس بیدلیل نیست که بیشتر افراد تنها برای چشیدن طعم این غذاها به کشورهای خاورمیانه سفر میکنند. عمان نیز از کشورهای عربی است که علاوه بر جاذبههای گردشگری، به دلیل داشتن غذاهایی با طعمهای بینظیر معروف شده است. اگر شما هم تصمیم دارید به این کشور سفر کنید و خوشمزهترین غذاهای عمرتان را بچشید خواندن این مطلب به شما کمک میکند تا با غذاهای معروف عمان آشنا شوید
ادامه مطلب
بهترین راه برای آشنایی بیشتر با فرهنگ عمان، قدم زدن در خیابانهای جذاب مسقط و دیدن زندگی روزانه ساکنین این شهر از نزدیک است. اما شاید اولین چیزی که در این گشتوگذارهای روزانه توجه شما را به خود جلب کند، وجود رستورانهای شیک و مجلل در این شهر است. چرا که عمانیها به وعدههای غذایی خود بسیار اهمیت میدهند و غذا جایگاهی ویژه در بین مردم این کشور دارد. بنابراین غذاهای عمان را میتوان بخشی از فرهنگ این کشور به حساب آورد. به شما پیشنهاد میکنیم در سفر به عمان آشنایی .با این بخش خوشمزه را از دست ندهید و امتحان کردن غذاهای عمانی را در میان برنامههای خود قرار دهید.
مشکاک کباب
کباب از غذاهای محبوب و مجلسی در سراسر دنیا است. این غذای لذیذ در هر منطقه روش پخت مخصوص به خود را دارد. در عمان نیز مشکاک کباب طرفداران زیادی دارد و از غذاهای اصلی در میهمانیها و مجالس رسمی محسوب میشود. مواد اصلی مشکاک کباب گوشت مرغ یا بره است. برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا گوشت را برای طعم دار کردن به مدت چند ساعت داخل مواد مخصوص و ادویه میخوابانند و سپس آن را بر روی زغال یا داخل فر کباب میکنند.مشکاک کباب که در دسته غذاهای عمان قرار میگیرد در رستورانها همیشه همراه با نان سنتی عمانی بر روی میز آورده میشود. محبوبیت این غذا به اندازهای است که در بیشتر مجالس رسمی به عنوان یکی از .غذاهای اصلی سرو میشود
هریس
هریس سوپی مخصوص است که بیشتر به عنوان پیشغذا سرو میشود. شکل ظاهری و طرز تهیه حریس شبیه به حلیم ایرانی است. این غذای لذیذ از گندم و گوشت تهیه شده و همراه با سس مخصوص سرو میشود.جالب است بدانید که غذا جایگاه ویژهای در میهمانیهای رسمی عمانیها دارد به همین دلیل در کنار چندین غذای اصلی، حتماً پیشغذا .نیز سرو میشود. و هریس با طمع فوقالعادهاش از پرطرفدارترین غذاهای عمان است که همیشه در کنار غذای اصلی روی میز چیده میشود
کباب شوا
خوردن غذایی که ۲ روز کامل پخت آن طول کشیده میتواند تجربهای جالب و هیجانانگیز باشد. این غذای جالب کباب شوا نام دارد و از غذاهای عمان است که به دلیل طبخ بسیار مشکل معمولاً فقط در اعیاد خاص پخت میشود.شوا در لغت عربی به معنای گوشت کباب شده است و کباب شوا با گوشت بره تهیه میشود. در فرایند طبخ شوا ابتدا گوشت بره را در ادویههایی که مخصوص غذاهای عمان است غلط میدهند، سپس تمام مواد را در پوست موز یا نخل پیچیده و به مدت ۲ روز داخل تنور سنگی میگذارند تا به طور کامل پخته شود، بعد از بیرون آوردن بره از تنور، کباب شگفتانگیز با طعم بسیار خاص و لذیذ آماده سرو میباشد.در سفر به عمان تست این غذای عالی را از دست ندهید. شما میتوانید شوا کباب را در رستورانهای معروف و سنتی مسقط میل کنید. دو رستوران معروف که به دلیل سرو کباب شوا معروف شدهاند بیتالبان و بن عتیق نام .دارند
مجبوس
مجبوس یک غذای کاملاً عربی است که به عنوان غذای سنتی بیشتر کشورهای عرب مانند عربستان، لبنان و عمان شناخته میشود. این غذا در میان غذاهای رستورانهای عمان دارای طرفداران زیادی است. ماده اصلی مجبوس برنجی مخصوص بهنام باسماتی همراه با گوشت مرغ یا بره است. برای پخت مجبوس ابتدا گوشت را با پیاز، سیر و ادویه میپزند، سپس مواد پخته شده را با برنج آبکش مخلوط کرده و دم میکنند. مجبوس خوراکی بسیار لذیذ است. طعم خاص مجبوس بیشتر به دلیل هل و زعفرانی است که .هنگام پخت گوشت به آن اضافه میشود.
در رستورانهای عمان معمولاً در کنار مجبوس سالاد، نان سنتی عمان و سس گوجه نیز سرو میشود. البته اگر میخواهید یک وعده شام و یا نهار عالی و بیعیب و نقص .میل کنید به شما پیشنهاد میکنیم قبل از سرو غذای اصلی، پیشغذای لذیذ هریس را نیز در کنار مجبوس سفارش دهید
حلوا
اگر عاشق شیرینی هستید، تست حلوای عمان را از دست ندهید. حلوا نام شیرینی سنتی عمان است که فقط با یک بار امتحان کردنش عاشق آن خواهید شد. عمانیها معمولاً .حلوا را پس از غذای اصلی و به عنوان دسر سرو میکنند.
شکل ظاهری حلوای عمانی بسیار شبیه حلوای ایرانی است اما مواد تشکیل دهنده و طعم آن متفاوت میباشد. در پخت حلوای عمانی از ترکیب تخممرغ، عسل، شکر، گلاب، ادویهجات مخصوص غذاهای عمان و میوههایی مغزدار استفاده میکنند.حلوای عمانی از دسرهای پرطرفدار و پای ثابت میهمانیهای عمان است. این دسر خوشطعم همیشه همراه با قهوه سرو میشود. ترکیب حلوا با قهوه به اندازهای برای عمانیها محبوب است که سرو آن حتی در میهمانیهای کوچک، نشاندهنده احترام میزبان نسبت به میهمان .میباشد
مشوی
غذاهای دریایی، در میان غذاهای عمان جایگاه ویژهای دارند که از خوشطعمترین آنها مشوی نام دارد. این غذا با ماهی معروف دریای عمان، به نام شیر ماهی تهیه میشود. از شیر ماهی بیشتر برای تهیه تنهای ماهی استفاده میکنند. اما در کشور عمان گوشت این ماهی لذیذ به عنوان محبوبترین غذای دریایی شناخته میشود. برای تهیه این غذا ماهی را مانند اکثر نقاط دنیا در داخل تابه با بر روی آتش سرخ میکنند، اما راز منحصربهفرد بودن طعم مشوی در ادویههای مخصوصی است که بر روی آن ریخته میشود. .مشوی همراه با سس لیمو سرو میشود. اگر عاشق طعم غذاهای دریایی هستید، در سفر به لبنان تست این ماهی کباب خوشمزه را از دست ندهید
نان عمانی
شاید قرار گرفتن نان در میان غذاهای عمان کمی عجیب به نظر برسد. اما نانهای عمان به قدری خاص و خوشطعم هستند که نمیشود از معرفی آنها صرف نظر کرد.
عمانیها عاشق نان هستند و همیشه در کنار تمام غذاهایشان کمی نان نیز قرار دارد. به همین دلیل در اکثر آشپزهای عمان نان نیز همراه با غذا پخت میشود. از مشهورترین .نانهای سنتی عمان، نانی نازک، برشته و ترد است که همراه با غذاهایی مانند مجبوس، هیس و مشکاک کباب میل میشود.
به دلیل پرطرفدار بودن نانهای عمانی، در همه شهرهای این کشور نانواییهای متعددی را میتوان دید که نانهای خاص و خوشطعم را پخته و به فروش میرسانند. البته .برای تست نان عمانی نیازی نیست که حتماً آن را خریداری کنید، چرا که اکثر رستورانها نان را نیز همراه غذا سرور میکنند.