آدرس شرکت

تهران، نیاوران

۰۲۱-۲۶۱۵۸۹۳۲

شنبه تا پنجشنبه 9 الی 17

حمل و نقل بین المللی کالا

سرویس حمل و نقل بین المللی کالا را می‌توان با کلیه جابه‌جایی‌های کالا از داخل کشور به خارج از کشور تعریف کرد. این جابه‌جایی‌ها می‌توانند در قالب سرویس حمل و نقل هوایی، دریایی و یا زمینی باشند.

سرویس حمل و نقل بین المللی کالای شرکت بازرگانی آریامَس، راه‌حلی برای آسان‌سازی تجارت جهانی تجار و کسب‌وکارها، و همین‌طور جابه‌جایی کالای افراد در سطح دنیاست. چه شما صادرکننده یا واردکننده باشید، و چه حتی نیاز به جابه‌جایی تجهیزات نمایشگاهی خود از کشوری به کشور دیگر داشته باشید، فرایند حمل و نقل کالا نقش مهمی در برنامه شما اجرا خواهد کرد.

حمل و نقل بین المللی کالا می‌تواند به صورت فورواردر (Forwarder) یا کریر (Carrier) در تمام رشته‌های حمل‌ونقل کالا، مثل حمل و نقل دریایی، زمینی و هوایی باشد.

حمل و نقل بین المللی

حمل و نقل Door to Door

 یکی از سرویس‌های حمل و نقل بین المللی شرکت بازرگانی آریامَس، سرویس حمل درب به درب یا Door to Door است. در حمل و نقل Door-to-Door، شرکت متعهد می‌شود کالای مشتری را از محل موردنظر وی تحویل بگیرد و دقیقا در مقصد انتخابی او تحویل دهد.

در این سرویس، شرکت بازرگانی آریامَس، کالا را از مشتری تحویل می‌گیرد و با انجام امور گمرکی، کالا را از طریق حمل و نقل دریایی، هوایی یا زمینی از کشور مبدأ خارج می‌کند. پس از انجام امور گمرکی کشور مقصد، کالا ترخیص و به درب محل موردنظر مشتری تحویل داده می‌شود.

روش‌های حمل و نقل بین المللی کالا

همان‌طور که گفتیم شرکت‌ها برای حمل کالا، می‌توانند ماهیت کریر (Carrier) یا فورواردر (Forwarder) داشته باشند. اما حمل و نقل بین المللی کالا در این دو روش تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند.

در این سرویس، شرکت بازرگانی آریامَس، کالا را از مشتری تحویل می‌گیرد و با انجام امور گمرکی، کالا را از طریق حمل و نقل دریایی، هوایی یا زمینی از کشور مبدأ خارج می‌کند. پس از انجام امور گمرکی کشور مقصد، کالا ترخیص و به درب محل موردنظر مشتری تحویل داده می‌شود.

1 ) روش کریر (Carrier)

درحالت کریر، معمولا شرکت خود مالک وسیله حمل و نقل کالا است یا آن را اجاره کرده و طی قراردادی متعهد می‌شود که کالای موردنظر مشتری را به مقصد برساند.

از جمله شرکت‌های کریر می‌توان به شرکت‌های هوایی، خودرویی و کشتی‌رانی اشاره کرد. البته برخی شرکت‌های بازرگانی هم می‌توانند در این دسته قرار گیرند

carrier

2 ) روش فورواردر (Forwarder)

در حالت فورواردر، شرکت در ازای دریافت هزینه از مشتری، به واسطه تسهیلات و ارتباطاتی که دارد شرایط ارسال کالا را فراهم می‌کند. درواقع، در این حالت شرکت به عنوان یک واسطه میان مشتری و شرکت‌های حمل‌ونقل یا همان کریرها قرار می‌گیرد.

معمولا شرکت‌های بازرگانی به واسطه روابط تجاری که با کارگزاران گمرک، کریرها، انبارها و سایر بخش‌ها دارند، در این دسته قرار می‌گیرند و مسئولیت مدیریت و رسیدن کالا را به عهده می‌گیرند.

forward

انواع حمل و نقل بین المللی کالا

حمل و نقل بین المللی محدودیتی ندارد و هر کالایی را می‌توان از طریق حمل و نقل دریایی، هوایی یا زمینی انتقال داد. این سه روش هر یک می‌توانند با توجه به شرایط کالا و محل مبدأ و مقصد انتخاب شوند و بر یکدیگر برتری یابند.

1 ) حمل و نقل دریایی

حمل کالا با کشتی از رایج‌ترین و محبوب‌ترین روش‌های حمل و نقل بین المللی کالا است. ایران نیز به یکی از مهم‌ترین آب‌راه‌های جهان یعنی خلیج فارس دسترسی دارد و حجم زیادی از کالاها از این طریق صادر می‌شوند. از طرفی، ایران از طریق بنادر شمالی به کشورهای اوراسیا نیز دسترسی خوبی دارد و در نتیجه شیوه حمل بار با کشتی در کشورمان بسیار مرسوم است.

می‌توان گفت که عمده حمل کالا به روسیه، چین، ارمنستان، عراق و بیشتر کشورهای اطراف از طریق حمل و نقل دریایی صورت می‌گیرد. ویژگی‌های حمل و نقل دریایی را می‌توان اینگونه نام برد:

  • درمقایسه با حمل و نقل هوایی هزینه کمتری دارد.
  • تنوع کالاها به لحاظ حجم و نوع، در حمل بار با کشتی بیشتر است.
  • زمان رسیدن کالا به مقصد، نسبت به حمل هوایی بیشتر است
دریایی

2 ) حمل و نقل هوایی

ارسال بار هوایی یکی دیگر از روش‌های حمل و نقل بین المللی کالاست. حمل بار هوایی بیشتر برای کالاهای با شرایط خاص یا ارسال به مقاصد دور استفاده می‌شود. هزینه‌های حمل و نقل هوایی کالا معمولا ۱۵ تا ۱۶ برابر بیشتر از حمل و نقل دریایی می‌شود و به همین دلیل، معمولا از این روش کمتر استفاده می‌شود. از ویژگی‌های حمل و نقل هوایی می‌توان به این موارد اشاره کرد:

  • تحویل کالا در سریع‌ترین زمان
  • امنیت کالای بیشتر در برابر حوادث طبیعی
  • هزینه‌ی بالای حمل و نقل هوایی
هوایی

3 ) حمل و نقل زمینی

حمل و نقل زمینی که می‌تواند به صورت حمل کالای جاده‌ای یا ریلی صورت پذیرد، از قدیمی‌ترین روش‌های حمل و نقل بین المللی است. کشور ایران به  دلیل ارتباط‌های تجاری با کشورهای همسایه، از حمل و نقل زمینی استفاده‌های زیادی می‌کند. در نتیجه، روش حمل بار زمینی برای مسافت‌های کوتاه‌تر می‌تواند بسیار مناسب‌تر باشد. ویژگی‌های حمل و نقل زمینی را می‌توان اینگونه نام برد:

  • برخلاف حمل و نقل دریایی و هوایی، در دسترس‌تر است.
  • زمان رسیدن کالا و همین‌طور هزینه حمل کالا، کمتر از دو روش دیگر است.
  • ریسک و امنیت کالا در روش حمل و نقل زمینی بیشتر است
زمینی 2

مرحله اول

عقد قرارداد با مشتری

مرحله دوم

انتخاب شرکت و روش حمل و نقل

مرحله سوم

دریافت بار در مبدأ موردنظر مشتری

مرحله چهارم

عملیات بارگیری

مرحله پنجم

انجام تشریفات گمرکی در کشور مبدأ

مرحله ششم

حمل کالا از طریق روش حمل و نقل انتخابی

مرحله هفتم

انجام امور گمرکی و تحویل کالا در بندر

مرحله هشتم

تحویل بار در مقصد موردنظر

سـوالـات مـتـداول حمل و نقل بین المللی کالا

برای ارسال سمپل، بهتر است از چه روشی استفاده شود؟

از آنجا که برای ارسال نمونه باید به زمان توجه کرد، پیشنهاد می‌شود از روش حمل و نقل هوایی برای ارسال نمونه استفاده کرد

عموما چه کالاهایی با روش حمل و نقل دریایی یا هوایی ارسال می‌شوند؟

معمولا کالاهایی که حجم و و وزن بالایی دارند، یا حمل آنها خطرناک است، به شیوه حمل و نقل دریایی استفاده می‌شوند. درواقع، حدود 90 درصد از حمل و نقل بین‌المللی از طریق دریا انجام می‌شود؛ و تنها در شرایط خاصی از سایر روش‌های حمل و نقل استفاده می‌شود.

آیا در حمل و نقل هوایی هم بسته‌ها بیمه می‌شوند؟

بله. یکی از خدماتی که شرکت‌های حمل و نقل هوایی ارائه می‌دهند، بیمه است.

درخـــواســـت مـــشـــاوره

اگر فکر می‌کنید در هر یک از موارد گفته شده به مشاوره تخصصی بازرگانی نیاز دارید، اطلاعات خود را در فرم روبرو وارد کنید. کافیست سؤال، حیطه فعالیت و مشخصات خود را در فرم مشاوره نوشته تا متخصصین شرکت بازرگانی آریامَس با شما تماس برقرار کنند.

مشاوره
5/5 - (5 امتیاز)